Veelgestelde vragen

Hier vind je alle veelgestelde vragen op een rij, met de antwoorden!
Wil je toch graag iets weten wat hier niet bij staat? Laat het ons weten.

Kan ik doordeweeks met mijn team komen eten?

Deze vraag krijgen we erg vaak!
We vinden het een eer dat je met je team bij ons zou willen eten.
Helaas koken wij doordeweeks exclusief en alleen voor de gasten die op De Hoorneboeg een locatie huren voor een training, cursus of retreate en niet voor groepen van buitenaf.
Als je dus alleen op zoek bent naar een diner of lunchplek kunnen we je helaas niet verder helpen.
Wil je er misschien een mooie inhoudelijke dag van maken en ook een locatie huren op De Hoorneboeg? Neem dan graag even contact op met onze collega’s van het reserveringsteam van De Hoorneboeg via info @ dehoorneboeg.nl

Kan ik bij jullie parkeren?

Wanneer je te gast bent bij Restaurant Bij de Tuinman (in het weekend!) of doordeweeks voor een training of bijeenkomst op één van de locaties op De Hoorneboeg dan kun je gebruik maken van de Parkeerplaats van De Hoorneboeg. De slagboom gaat automatisch open bij op gaan, voor uitrijden krijg je als gast zijnde een uitrijmunt.
We hebben helaas te weinig capaciteit op de parkeerplaats om auto’s toe te laten zónder dat je te gast bent bij ons of op De Hoorneboeg.

LET OP: is het restaurant gesloten en ben je niet te gast op De Hoorneboeg? Dan is het NIET toegestaan hier te parkeren.
Dit lees je op de verschillende informatie borden. Onbevoegd parkeren kan je €50,- kosten dus rijd niet zomaar onder de slagboom door, ook al opent hij automatisch!

Parkeren langs de oprijlaan van De Hoorneboeg is ook niet toegestaan: dit zijn inhaalstroken voor ons op- en afgaande verkeer.

Wil je wandelen op de hei en zijn wij gesloten? Parkeer dan elders (bijvoorbeeld bij Zonnestraal of tegenover het vliegveld Hilversum) om onaangename verrassingen te voorkomen.

Mijn hond wil graag mee, mag dat?

Ja hoor! Hij is overdag welkom als wij gewoon lekker door kunnen werken en het voor de andere gasten in ons restaurant ook fijn is, daarom:
– hij is lekker schoon en droog (een natte hond vult al snel de ruimte 🙂 )
– hij past onder de tafel en is aan de lijn
– niet meer dan 2 honden per gezelschap!
– komt hij niet in de (moes)tuin (zo blijven onze groenten lekker smakelijk 🙂 )

Buiten hebben we altijd een verse bak fris water voor hem staan!

Voor het diner en de avonden met muziek of een ander live optreden vragen we je lieve viervoeter thuis te laten.

Het lukt me niet om te reserveren voor 'BUITENSPELEN', wat moet ik doen?

Voor de muziek en diner avonden verkopen we van te voren kaartjes.
Dit gaat niet via onze online reserveringstool, maar via de pagina voor het evenement zelf.
Momenteel is live entertainment vanwege de Corona maatregelen helaas nog niet toestaan, maar we maken voorzichtig plannen voor komende zomer, en dat zijn er veel en ook mooie plannen…

We kondigen zowel op onze website, nieuwsbrief en op onze sociale media kanalen aan wanneer er weer nieuwe events aan komen en wanneer de kaartverkoop start.
Houd deze dus goed in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat je snel op de hoogte bent, want vorige zomer verkocht Buitenspelen vaak binnen een avond al uit.

Gaan jullie ook doordeweeks open?

Bij de Tuinman verzorgt de interne catering op Buitenplaats De Hoorneboeg.
Alle gasten die op een van onze locaties verblijven worden tijdens hun training, cursus of retreate door ons verzorgd. Op doordeweekse dagen zijn dat er zo veel, dat er helaas geen gasten van buiten meer bij passen.
Doordeweeks ontvangen we dus echt alleen gasten die op De Hoorneboeg verblijven!

In de lockdown zijn we tijdelijk extra open geweest.
Momenteel zijn we weer alleen in het weekend op zaterdag en zondag voor gasten van buiten open. Momenteel Van 09:00-20:00u met het terras, wie weet binnenkort meer.

We zijn bezig met een mooi koffie TO GO plannetje voor de donderdag en vrijdag, daarover vertellen we je binnenkort meer…

Komen alle groentes uit eigen tuin?

Dat zou heel mooi zijn, maar onze moestuin alleen is niet voldoende. We hebben wekelijks honderden eters en werken daarom samen met een aantal mooie leveranciers.
Veel van onze groentes komen van De Lindenhoff : de ambassadeurs van authentieke smaak en vertegenwoordiger van kleine boeren.
Daarnaast werken we ook graag samen met lokale tuinders en (zorg)boerderijen, zoals boer Luuk van biologische Tuinderij Eyckenstein in Maartensdijk en de Moestuin van Jagtlust in ’s Gravenland.

Kan ik ook een kadobon van Bij de Tuinman geven?

Ja!
Klik op het ronde kado-symbool (links) onderin het scherm. Je kunt dan een kadobon bestellen die je zowel per mail kunt ontvangen als per post kunt laten versturen.
De kadobon is momenteel te gebruiken op ons terras.
Wat leuk dat je ons kado wilt geven!