Hoe kom je bij ons?

Je vindt ons op Buitenplaats De Hoorneboeg aan de rand van de Hilversumse Hei. Ons restaurant ligt midden in het bos, aan de rand van de moestuin.

Kom aanwaaien tijdens je wandeling of stap even van je fiets als je in de buurt bent. Kom je met de auto? Vanaf de parkeerplaats van De Hoorneboeg stap je binnen een paar minuten bij ons binnen.

Of kom met de fiets!

Vanaf de stations in de buurt fiets je binnen 10 - 15 minuten naar ons toe. Lekker over de hei of door het bos!

Digits

Hoorneboeg 4 (in de navigatie: Hoorneboeg (zonder huisnummer) 1213 RE Hilversum 035 – 206 23 33 bijdetuinman@dehoorneboeg.nl

Aangepaste openingstijden:

Tijdelijk extra open!
Tijdens de horeca sluiting vanwege Corona zijn onze openingstijden aangepast.
We zijn op zaterdag donderdag t/m zondag van 10:00-17:00u open voor koffie, thee en lekkers TO GO.
Ook kun je op deze dagen tussen 16:00-19:00u een van te voren besteld diner afhalen.

De rest van Buitenplaats De Hoorneboeg is – net als altijd – niet toegankelijk!

Openingstijden normaliter:

Zaterdag en zondag van 09:00 – 21:00 (de keuken sluit om 20:00u).

Gezien de grote vraag en omdat het ook in de winter fijn is op De Hoorneboeg gaan we in de winter niet eerder dicht en blijven we óók in de winter ’s avonds open voor diner.

Een aantal weekenddagen per jaar zijn wij gesloten!

Een aantal weekenden per jaar sluiten we de Buitenplaats voor de organisatie van besloten evenementen die een sociaal maatschappelijke impact hebben of om er voor te zorgen dat we dergelijke projecten kunnen financieren. Op deze weekenddagen is Restaurant Bij de Tuinman gesloten voor publiek van buiten.

Kom je met de auto?

Je vindt ons op Buitenplaats De Hoorneboeg.

Bij de Tuinman is een fijne plek om even bij te tanken tijdens je wandeling of fietstocht, maar natuurlijk kun je ook met de auto komen. Onze parkeerplaats is beperkt en werkt met een slagboom. Bij het afrekenen ontvang je hiervoor een muntje. We hebben helaas te weinig capaciteit op de parkeerplaats om auto’s toe te laten zónder dat je te gast bent bij ons of op De Hoorneboeg.

Vanaf de A27, komende uit de richting Amsterdam, Almere of Amersfoort

Neem afslag 33, richting Hilversum. Bij de verkeerslichten sla je linksaf, je rijdt vervolgens onder een treinviaduct door en gaat bij de rotonde links. Dan kom je vervolgens op de Utrechtseweg (richting Maartensdijk). Circa 500 meter buiten de bebouwde kom zie je aan de rechterkant van de weg een bord met daarop ‘Hoorneboeg’. Daar begint de prachtige oprijlaan naar de Hoorneboeg!

Vanaf de A27, komende uit de richting Utrecht

Neem de afslag Bilthoven en sla direct linksaf. Bij de splitsing ga je rechts richting Maartensdijk/Hilversum. Je rijdt achtereenvolgens op de N417, Koningin Wilhelminaweg, daarna Tolakkerweg en vervolgens op de Utrechtseweg, waarbij je langs Maartensdijk en Hollandsche Rading rijdt. Bij de rotonde rij je rechtdoor, richting Hilversum, tot je een bushalte aan je linkerhand ziet en het bord met daarop ‘Hoorneboeg’. Daar begint de prachtige oprijlaan naar De Hoorneboeg!