Hoe kom je bij ons?

Je vindt ons op Buitenplaats De Hoorneboeg aan de rand van de Hilversumse Hei. Ons restaurant ligt midden in het bos, aan de rand van de moestuin.

Wij zijn open in het weekend op zaterdag en zondag van 09:00 – 21:00u.

Kom aanwaaien tijdens je wandeling of stap even van je fiets als je in de buurt bent. Kom je met de auto? Vanaf de parkeerplaats van De Hoorneboeg stap je binnen een paar minuten bij ons binnen.

Of kom met de fiets!

Vanaf de stations in de buurt fiets je binnen 10 - 15 minuten naar ons toe. Lekker over de hei of door het bos!

Digits

OPEN: Zaterdag & Zondag 09:00 -21:00u. ADRES: Hoorneboeg 4 (in de navigatie: Hoorneboeg (zonder huisnummer) 1213 RE Hilversum 035 – 206 23 33 (doordeweeks telefonisch tot 13:00u bereikbaar) bijdetuinman@dehoorneboeg.nl

Heb je een vraag?

Momenteel krijgen we ontzettend veel vragen, zowel via de telefoon als mail.
Deze kunnen we helaas niet allemaal tijdig beantwoorden en vaak vind je het antwoord al op deze site.

We vragen je daarom vriendelijk eerst even de ‘veelgestelde vragen & antwoorden’ te lezen, wellicht staat het antwoord op jouw vraag daar al bij!

Kom je met de auto?

Je vindt ons op Buitenplaats De Hoorneboeg.

Bij de Tuinman is een fijne plek om even bij te tanken tijdens je wandeling of fietstocht, maar natuurlijk kun je ook met de auto komen. Onze parkeerplaats is beperkt en werkt met een slagboom. Bij het afrekenen ontvang je hiervoor een muntje. We hebben helaas te weinig capaciteit op de parkeerplaats om auto’s toe te laten zónder dat je te gast bent bij ons of op De Hoorneboeg.

Vanaf de A27, komende uit de richting Amsterdam, Almere of Amersfoort

Neem afslag 33, richting Hilversum. Bij de verkeerslichten sla je linksaf, je rijdt vervolgens onder een treinviaduct door en gaat bij de rotonde links. Dan kom je vervolgens op de Utrechtseweg (richting Maartensdijk). Circa 500 meter buiten de bebouwde kom zie je aan de rechterkant van de weg een bord met daarop ‘Hoorneboeg’. Daar begint de prachtige oprijlaan naar de Hoorneboeg!

Vanaf de A27, komende uit de richting Utrecht

Neem de afslag Bilthoven en sla direct linksaf. Bij de splitsing ga je rechts richting Maartensdijk/Hilversum. Je rijdt achtereenvolgens op de N417, Koningin Wilhelminaweg, daarna Tolakkerweg en vervolgens op de Utrechtseweg, waarbij je langs Maartensdijk en Hollandsche Rading rijdt. Bij de rotonde rij je rechtdoor, richting Hilversum, tot je een bushalte aan je linkerhand ziet en het bord met daarop ‘Hoorneboeg’. Daar begint de prachtige oprijlaan naar De Hoorneboeg!