Andere tijden vragen om een andere aanpak

We willen je vragen een tafel te reserveren.
Dit zijn onze nieuwe reserverings spelregels op een rij:

– Op dit moment openen we alleen ons vernieuwde terras en houden we het restaurant voorlopig nog even dicht. (Bij nat weer hebben we een mooie stretchtent aan ons terras, zodat je droog kunt zitten als het regent).
Het is op dit moment dus alleen mogelijk om te reserveren voor het terras.

– Reserveren is verplicht en gaat via ons online reserveringssysteem. Je krijgt een bevestiging van je reservering in de mail. Niet gekregen? Controleer ook even je ‘spamfilter’ of mapje ‘ongewenste mail’

– Wonen jullie in hetzelfde huishouden? Dan kun je tot maximaal 6 personen bij ons reserveren voor een familie-tafel. Dit wordt bij je reservering gevraagd.

– Woon je niet bij elkaar in hetzelfde huishouden? Dan kun je tot maximaal 4 personen bij ons reserveren voor een ‘tafel-met-afstand’. Deze zijn er beperkt. Geef graag bij je reservering aan uit hoeveel verschillende huishoudens jullie komen.

– Tafels voor 2 personen zijn er ruim voldoende. Je kunt aan een tafel samen zitten, ook als je niet bij elkaar woont. Maar ook aan een ‘tafel-met-afstand’ als je dat liever wilt en deze nog beschikbaar zijn. (geef dit graag even bij je reservering aan als je 1,5m afstand van elkaar wilt houden.) Ook hiervoor geldt: graag even reserveren!

– Om zoveel mogelijk mensen blij te maken met een plekje op het terras, werken we met tijdsblokken.
Bij de online reservering zie je de mogelijkheden als je op een tijdstip klikt.
Is er geen plekje op de door jou gewenste tijd? Probeer het op een andere dag of tijd, misschien is daar nog wel een plekje voor jullie.
Wil je ’s ochtends of ‘s middags iets langer dan een aangegeven tijdsblok genieten? Dan kun je ook een van onze speciale opties kiezen, zoals een uitgebreid ontbijt of een uitgebreide borrelplank.

Dit is een nieuwe aanpak en we begrijpen dat het misschien even wennen is. Dat is het voor ons ook nog een beetje.
We proberen met elkaar graag deze aanpak uit, wie weet sturen we het gaandeweg nog een beetje bij, dat ontdekken we graag met jullie.

In juli zijn we EXTRA OPEN: van woensdag t/m zondag van 09:00-21:00u.
Vanaf augustus zijn we weer alleen op zaterdag en zondag open van 09:00-21:00u.

Kaartjes voor ‘Buitenspelen’ reserveer je niet via onze reserveringstool maar via deze pagina.

We hebben vooral ontzettend veel zin om weer voor jullie te koken en te kunnen zorgen op onze mooie plek.

Voor vragen over het huren van een locatie op De Hoorneboeg kun je contact opnemen met locatiemanagement van De Hoorneboeg.

Extra open in de zomervakantie!

In de maand JULI zijn we van woensdag t/m zondag open van 09:00u – 21:00u.
Fijn als je reserveert via onze site!

Op vrijdag sluiten we om 17:00u voor gewone restaurantbezoekjes en hebben we, ook in de zomervakantie, bijna elke vrijdagavond een muzikale avond zoals ‘Buitenspelen‘ of ‘Into the Garden‘ waar je van te voren een kaartje voor kunt bestellen.

De kaartverkoop voor ‘Buitenspelen’ start een week van te voren op de woensdag avond om 19:00u.

Contact

035 - 206 23 33 bijdetuinman@dehoorneboeg.nl

Eten in de kas

Een bijzondere plek voor betekenisvolle momenten! Alleen op dit moment gebruiken we de kas ivm de corona-maatregelen die wat beperkend zijn niet.