Wat kan ik reserveren?

In het weekend ben je op zaterdag en zondag welkom tijdens onze nieuwe najaars- & winter-openingstijden van 09:00 – 18:00u.

Doordeweeks koken wij alleen voor de gasten die op De Hoorneboeg een locatie huren voor een training, cursus of retreat.

Reserveren voor het terras kan helaas niet.
Als er buiten plek is of vrij komt tijdens je bezoek kun je daar uiteraard wel terecht!

Reserveren tot 6 personen

Reserveren in het restaurant kan tot 6 personen.
We hebben beperkte ruimte in ons knusse restaurant en veel aanvragen.
Om zoveel mogelijk verschillende mensen blij te kunnen maken is het daarom mogelijk om een tafel tot 6 personen te reserveren.

We vragen je met nadruk om niet meerdere tafels te reserveren als je met een groter gezelschap bent!
Dit kunnen wij jullie momenteel helaas niet bieden.
Lees ook hieronder meer daar over.

Even geen grotere groepen!

Onze gerestaureerde kas in de moestuin is de eetzaal van de Buitenplaats. In het weekend bieden we hier Private Dining arrangementen aan voor groepen van 14 – 32 personen.
Dit hebben we afgelopen tijd af en toe weer kunnen doen, maar sluiten voor nu voor het najaar en de winter even de aanvragen.

Omdat we momenteel, helaas net als veel andere horeca zaken, personele uitdagingen hebben, hebben we besloten om de aanvragen voor besloten groepen even stil te leggen.
Ons restaurant wordt in het weekend erg goed gevonden en ook organiseren we op De Hoorneboeg veel cursussen en trainingen in het weekend, waar wij ook voor koken.
We willen graag al onze gasten de kwaliteit en aandacht bieden die ze verdienen. Daarom bieden we momenteel ons Private Dining aanbod in de kas nog even niet aan.

We zijn een klein bedrijf met meewerkend eigenaren. In het najaar verwachten Kevin en Meike hun eerste kindje. Daar willen we graag samen tijd en aandacht voor kunnen maken, naast het draaiende houden van ons restaurant en de catering voor alle groepen op De Hoorneboeg.

Momenteel nemen we dus voorlopig geen grotere groepen in het weekend aan voor verjaardagen, familie bijeenkomsten, babyshowers etc. in onze kas.
Ook niet op het terras of buiten de kas!

We hopen jullie dit over een paar maanden weer aan te kunnen bieden.
Je zult daarover dan hier op de website meer kunnen lezen.

Wil je als eerste weten wanneer dit is?
Schrijf je dan hieronder in voor onze (onregelmatige) nieuwsbrief.