Wat kan ik reserveren?

Van 13 t/m eind november TIJDELIJK GESLOTEN!

Vanaf dit weekend sluit Restaurant Bij de Tuinman voor de overige weekenden in november tijdelijk de deuren van het terras en restaurant en opent overdag met de mobiele buitenbar voor koffie, soep en lekkers TO GO.

We hebben op De Hoorneboeg te maken met een enorme groei na de lockdown waar wij, naast ons restaurant, ook 7 dagen per week koken voor alle groepen.
Daarnaast kampen wij net als veel andere horeca helaas met een tekort aan medewerkers.
Hierdoor zijn we genoodzaakt heel even een pas op de plaats te maken, zodat we komende weken achter de schermen werk kunnen verrichten om mee te groeien en te werken aan de mooie plannen die we voor de winter in gedachten hebben.

Het goede nieuws is dat we met onze mobiele bar IEDEREEN kunnen bedienen!
De nieuwe corona regel voor het controleren van een QR-code op de terrassen vinden we namelijk best ingewikkeld, omdat we vanuit onze rol als restauranthouder geen gasten buiten willen sluiten die zich niet willen of kunnen laten vaccineren, maar daar door de nieuwe regel wel toe gedwongen worden.
Kom dus vanaf volgende week in het weekend tussen 09:00 – 17:00 iets lekkers af halen bij onze mobiele buitenbar en zoek een lekker plekje op de hei.

In december openen we onze deuren weer, met mooie plannen!
Vanaf eind november kun je reserveren voor de speciale winter avonden die we gaan organiseren.
Wil je daarover op de hoogte blijven?
Volg Bij de Tuinman op onze social media kanalen (@BijdeTuinman) of schrijf je hier in voor de Bij de Tuinman nieuwsbrief.

Reserveren tot 6 personen

Reserveren in het restaurant kan normaliter tot 6 personen.
Ben je met 1 of 2 meer: stuur ons even een mail, want buiten onder de tent kunnen we soms nog wel een mouw aanpassen.
Binnen zijn de mogelijkheden daarvoor helaas niet gezien de beperkte ruimte van ons knusse restaurant.

UITGESTELD!

Onze gerestaureerde kas in de moestuin is de eetzaal van de Buitenplaats. In het weekend boden we hier (pre-corona) ook Private Dining arrangementen aan voor groepen van 14 – 32 personen.

Omdat we momenteel, helaas net als veel andere horeca zaken, personele uitdagingen hebben, hebben we besloten om dit op dit moment nog even niet nieuw leven in te blazen, ondanks dat de 1,5m-afstand regel is opgeheven.
Ons restaurant wordt in het weekend erg goed gevonden en ook organiseren we op De Hoorneboeg in het weekend veel cursussen en trainingen in het weekend, waar wij ook voor koken.
We willen graag al onze gasten de kwaliteit en aandacht bieden die ze verdienen. Daarom bieden we momenteel ons Private Dining aanbod in de kas nog even niet aan.

Ondertussen maken we mooie nieuwe plannen. Zodra hier meer over bekend is lees je dat hier.

Momenteel nemen we dus geen grotere groepen in het weekend aan voor verjaardagen, babyshowers etc. in onze kas.
Ook niet op het terras of buiten de kas!