Andere tijden vragen om een andere aanpak

Dit zijn onze nieuwe reserverings spelregels op een rij:

– Op dit moment openen we alleen ons vernieuwde terras en houden we het restaurant voorlopig nog even dicht. (Bij nat weer hebben we een mooie stretchtent aan ons terras, zodat je droog kunt zitten als het regent).
Het is op dit moment dus alleen mogelijk om te reserveren voor het terras.

– Reserveren is verplicht en gaat via ons online reserveringssysteem. Je krijgt een bevestiging in de mail.

– Wonen jullie in hetzelfde huishouden? Dan kun je tot maximaal 6 personen bij ons reserveren voor een familie-tafel. Dit wordt bij je reservering gevraagd.

– Woon je niet bij elkaar in hetzelfde huishouden? Dan kun je tot maximaal 4 personen bij ons reserveren voor een ‘tafel-met-afstand’. Deze zijn er beperkt.

– Reserveringen voor 2 personen zijn altijd welkom. Je kunt dan aan een tafel samen zitten, ook als je niet bij elkaar woont. Maar ook aan een ‘tafel-met-afstand’ als je dat liever wilt en deze nog beschikbaar zijn. (geef dit graag even bij je reservering aan als je 1,5m afstand van elkaar wilt houden.)

– Om zoveel mogelijk mensen blij te maken met een plekje op het terras, werken we met tijdsblokken.
Bij de online reservering zie je de mogelijkheden als je op een tijdstip klikt.
Is er geen plekje op de door jou gewenste tijd? Probeer het op een andere dag of tijd, misschien is daar nog wel een plekje voor jullie.
Wil je ’s ochtends of ‘s middags iets langer dan een aangegeven tijdsblok genieten? Dan kun je ook een van onze speciale opties kiezen, zoals een uitgebreid ontbijt of een uitgebreide borrelplank.

Dit is een nieuwe aanpak en we begrijpen dat het misschien even wennen is. Dat is het voor ons ook nog een beetje.
We proberen met elkaar graag deze aanpak uit, wie weet sturen we het gaandeweg nog een beetje bij, dat ontdekken we graag met jullie.

We openen vanaf 6 juni weer op de zaterdag en zondag en zijn open van 09:00-21:00u.

We hebben vooral ontzettend veel zin om weer voor jullie te koken en te kunnen zorgen op onze mooie plek.

Voor vragen over het huren van een locatie op De Hoorneboeg kun je contact opnemen met locatiemanagement van De Hoorneboeg.

Contact

035 - 206 23 33 bijdetuinman@dehoorneboeg.nl

Eten in de kas

Ben je met een groep van 14 - 32 personen? Informeer naar de mogelijkheden in onze kas. Een bijzondere plek voor betekenisvolle momenten!