Routebeschrijving

Restaurant Bij de Tuinman vind je op Buitenplaats De Hoorneboeg.

LET OP: op zaterdag 31 augustus is het ivm een besloten event niet mogelijk te parkeren op De Hoorneboeg. We adviseren elders te parkeren in de buurt van de Hoorneboegse hei. Vanaf Zonnestraal of het vliegveld loop je in 10 minuten naar De Hoorneboeg over de (nu paarse) hei.

Adres navigatiesysteem: De Hoorneboeg, Hilversum

Vanaf de A27, komende uit de richting Amsterdam, Almere of Amersfoort
Neem afslag 33, richting Hilversum. Bij de verkeerslichten sla je linksaf, je rijdt vervolgens onder een treinviaduct door en gaat bij de rotonde links. Dan kom je vervolgens op de Utrechtseweg (richting Maartensdijk). Circa 500 meter buiten de bebouwde kom zie je aan de rechterkant van de weg een bord met daarop ‘De Hoorneboeg’. Daar begint de prachtige oprijlaan naar de Hoorneboeg!

 

Vanaf de A27, komende uit de richting Utrecht
Neem de afslag Bilthoven en sla direct linksaf. Bij de splitsing ga je rechts richting Maartensdijk/Hilversum. Je rijdt achtereenvolgens op de N417, Koningin Wilhelminaweg, daarna Tolakkerweg en vervolgens op de Utrechtseweg, waarbij je langs Maartensdijk en Hollandsche Rading rijdt. Bij de rotonde rij je rechtdoor, richting Hilversum, tot je een bushalte aan je linkerhand ziet en het bord met daarop ‘De Hoorneboeg’. Daar begint de prachtige oprijlaan naar de Hoorneboeg!