BUITENSPELEN @ BIJ DE TUINMAN

Muziek, eten en boslucht…

Eindelijk kan het weer: met meerdere mensen samen buiten zijn, ook al is het met gepaste afstand.
En wat is er fijner dan samen genieten van goed eten en mooie muziek?
Daarom organiseren we op de vrijdagavonden in juni en juli: ‘Buitenspelen!’

Wat is 'Buitenspelen'

Op de vrijdagavonden in juni en juli organiseren we een avond met goed eten en aandacht voor een podiumkunst.

Jij reserveert van te voren online een kaartje.
We ontvangen je vanaf 18:00u op ons vernieuwde terras, waar we een tafeltje voor je hebben.
We serveren 1 mooi groente gerecht met de oogst van dat moment.
Rond 19:30u verhuizen we naar onze nieuwe stretchtent aan het terras met uitzicht op de moestuin, waar je geniet van het optreden van een artiest.
Uiteraard met voldoende afstand tussen alle stoelen.
Na het optreden is het terras nog open voor een lekker drankje.

Programma:
18:00 – inloop
18:30 – 19:30 – eten
19:30 – 20:15 – genieten van live muziek en boslucht
20:15 – naborrelen op het terras

Om 22:00u sluiten we de deuren.

Vrijdag 3 juli: Lotte Walda {UITVERKOCHT!}

De uit Heerlen afkomstige Lotte Walda (22) is een singersongwriter en straatartiest in hart en nieren. Via haar muziek wil ze inspireren en haar liefde voor mens en natuur overbrengen aan de wereld.
Haar onbevangenheid en ontwapenende karakter zorgen ervoor dat Lotte veel liefde krijgt, maar ook veel liefde geeft aan de mensen om haar heen.

Lotte’s liedjes kenmerken zich door sterke melodieën, pakkende teksten en haar bijzondere, authentieke stemgeluid. Haar eigen muziek vult Lotte aan met covers uit de jaren ’60 en ’70. Lotte wordt vergeleken met artiesten als Melanie Safka en Joni Mitchell.

In 2014 doet ze met het nummer ‘In Your Arms’ van Chef’ Special mee aan Kunstbende en wint ze de Pinkpop Cover Contest, waardoor Lotte in datzelfde jaar op Pinkpop mag optreden.

In 2016 eindigt Lotte bij het overgebleven elftal talenten van Giels TalentenJacht. Ze treden op in een uitverkocht Paradiso.
Samen met Douwe Bob brengt Lotte het door hen zelf geschreven duet ‘The Days in September’ ten gehore. In dat jaar verschijnt ook Lotte’s eerste single, ‘Barefoot’.
Op het label Pledgy Records verschijnen in 2017 vervolgens de singles ‘Bag Full of Dreams’ en ‘Out of the Circle’, waarvoor Lotte samenwerkt met producer Reyn Ouwehand. In datzelfde jaar staat Lotte met een aantal bandleden wederom op Pinkpop.

Op 18 mei 2018 verscheen haar nieuwe single, getiteld ‘Let it Flow’. In de zomer van 2018 was Lotte live te bewonderen op festivals in binnen- en buitenland. Eind 2018 heeft Lotte haar allereerste album “Sunflower” gepresenteerd. Lotte werkte hiervoor samen met producer Gino Bombrini (Komodo). Het album is te beluisteren via Spotify. Momenteel werken ze samen aan haar tweede album. De eerste single van het album genaamd ‘’Sing together now’’ is pasgeleden uitgekomen en deze zomer zal ook de tweede single ‘’Language of the sun’’ verschijnen!

Kaartjes komen op woensdag 24 juni om 19:00u online.

Vrijdag 10 juli: Melle {NIEUW!}

Multi-instrumentalist Melle weet de ongrijpbare magie van muziek in zijn nummers te vertalen. Terugkomende thema’s in zijn muziek zijn liefde en het verlies van dierbaren. Deze worden verpakt in een repertoire van eerlijke, kleine liedjes tot explosieve bandstukken.

Van kleins af aan schreef Melle zijn eigen nummers en ontdekte hij verschillende instrumenten zoals cello, ukelele, gitaar en piano. Zijn muzikale inspiraties variëren van acts als Ruben Hein en Tom Odell tot gevestigde namen zoals The Beatles, Queen en Coldplay.

In 2019 won Melle de Nobel Award Leiden, en bracht hij zijn debuut EP ‘Y’ uit, waar hij op een intieme en ontroerende manier zijn meest persoonlijke verhalen deelde en daarbij gebruik maakte van verschillende exotische instrumenten.
Na de release van zijn vorige single ‘On The Road’ begon Melle snel te groeien. Hij kreeg support van Spotify, Apple Music en Deezer en behaalde zelfs Spotify’s ‘Viral 50’ in Nederland.
Ook werd hij geselecteerd voor de Popronde waar hij door kenners als een van
de meest veelbelovende acts van dit jaar wordt bestempeld.

‘Heart Race’, de lead single van Melle zijn komende EP, die door Martijn Groeneveld werd geproduceerd, is een catchy lied vol energie. Deze pianogebaseerde song,
geïnspireerd door zowel moderne artiesten als Tom Odell maar ook klassiekers van Queen en The Beatles zal je zeker een goed gevoel geven.

Kaartjes komen op woensdag 1 juli om 19:00u online.