BUITENSPELEN @ BIJ DE TUINMAN

Muziek, eten en boslucht…

Wat is er fijner dan samen genieten van goed eten en mooie muziek?
We organiseren daarom in het zomerseizoen op een aantal vrijdagen: ‘Buitenspelen!’

Wat is 'Buitenspelen'

Op de een aantal vrijdagavonden in de zomer organiseren we op onze culturele Buitenplaats De Hoorneboeg een avond met goed eten en aandacht voor een podiumkunst aan de moestuin.

Jij reserveert van te voren online een kaartje.
We ontvangen je vanaf 18:00u op ons terras, waar we een tafeltje voor je hebben.
We serveren 1 mooi groente gerecht met de oogst van dat moment.
Rond 20:00u verhuizen we naar onze stretchtent aan het terras met uitzicht op de moestuin, waar je geniet van het live optreden van een artiest.
Na het optreden is het terras nog open voor een lekker drankje.

Vanaf juni organiseren we weer een nieuwe programmering met diverse live optredens.
Kaartjes komen altijd op de woensdag in de week voorafgaand aan het optreden online om 20:00u.
Zorg dat je er klaar voor zit 😉

Programma:

18:00 – inloop
18:30 – 19:45 – eten
+/- 19:45 – 20:30 – genieten van live muziek en boslucht
Vanaf +/- 20:30 – naborrelen op het terras
Om 22:30u sluiten we de deuren.

Let wel: als je een kaartje reserveert gaan we er, net als in het theater, van uit dat je er bent.
Check dus goed je agenda 😉

17 juni: Maarten van Praag {UITVERKOCHT!}

Nieuwe data volgen binnenkort!

{NIEUW!} 17 juni 2022: Maarten van Praag!

Maarten van Praag: een aangenaam hees, indringend en herkenbaar stemgeluid. Liedjes die je raken, recht naar het hart.

Maarten is een zanger en een verhalenverteller, een muzikant en een performer.
De rode draad in zijn bestaan als liedjesschrijver vormen de ontmoetingen met tal van mensen die hij op zijn pad tegenkomt. Zijn palet wordt gevormd door de momenten dat zijn leven dat van een ander kruist. Maarten van Praag is een muzikant die met beide benen in de wereld van nu staat.
De afgelopen 23 jaar legde Maarten – kleinzoon van de legendarische zanger Max van Praag – vele kilometers af binnen de muziekwereld. Zo was hij frontman van de groep City to City (nummer 1 hit, Edison). In 2011 verscheen zijn solodebuut; ‘Between Space and Time’.

Young Hearts
In 2013 ontmoet Maarten producer en songwriter Tony Cornelissen, wat leidt tot een hechte samenwerking en levert uiteindelijk het album Young Hearts op. De elf songs zijn Maartens meest persoonlijke tot nu toe. ‘Ik heb mezelf in die periode helemaal opnieuw uitgevonden’, vertelt van Praag. ‘Ik kwam uit een bandcultuur. Voor, tijdens en na City to City heb ik alleen maar in bandjes gespeeld. Na de release van mijn eerste album ben ik veel alleen op pad gegaan. Spelen in huiskamers, onversterkt. Of op kleine podia. Ik moest mezelf echt omvormen en heruitvinden als singer-songwriter. Een heel interessante en inspirerende zoektocht. Nieuwe liedjes die ik schreef gingen daardoor een heel andere kant op. Een kant die heel erg goed bij me past.’

In 2019 is het via crowdfunding (Voor De Kunst) gelukt Young Hearts uit te brengen. Helaas zorgde de corona pandemie ervoor dat de tour die gepland stond in het water viel. Van Praag staat nu aan een nieuw begin. Nieuwe liedjes aan het schrijven en voorzichtig plannen aan het maken voor een nieuw album.

35

Zing jij deze zomer de vogels uit de bomen?

Ben jij een (semi)professionele muzikant en hou je van kleine intieme optredens waarbij het publiek volle aandacht voor je heeft?
Onze programmering voor dit seizoen is nog niet helemaal rond, dus wees welkom om een mail te sturen aan Meike via bijdetuinman @ dehoorneboeg.nl met een link naar je website/opnames.