Wij zijn gek op groentes. Een beetje verliefd misschien wel.
En die liefde delen we graag met je.
Ook dit jaar brengen we speciaal voor Valentijnsdag een uitgebreide ode aan de groente met een mooi vegan valentijns-afhaal-diner.
Wij zijn gek op groentes. Een beetje verliefd misschien wel.
En die liefde delen we graag met je.
Ook dit jaar brengen we speciaal voor Valentijnsdag een uitgebreide ode aan de groente met een mooi vegan valentijns-afhaal-diner.
Wij zetten groentes altijd in de hoofdrol van onze gerechten.
Maar af en toe pakken we graag extra uit!
Speciaal voor Valentijnsdag maken we ook dit jaar een bijzonder 4-gangen-diner.
Weliswaar niet in ons knusse restaurant, maar ook in afhaal-stijl kun je er thuis een mooie avond van maken.
We koken een 4-gangen menu voor €39,50 p.p. Als je wilt hebben we daar een mooie wijn bij die je bij kunt bestellen en uiteraard maken we een bijpassend cocktailmenu met 2 mooie valentijnscocktails voor jullie beiden.
Voor het bereiden/opwarmen van het menu is het handig als je een oven en een fornuis tot je beschikking hebt voor de laatste hand. De instructies krijg je mee.
Afhalen kan op zaterdag 13 en zondag 14 februari tussen 16:00 – 19:00u.
Bestel vóór vrijdag 12 februari, want daarna gaan we voor jullie aan de slag!
Voor: ‘In a hart-biet verliefd’
– Vegan kaasje met biet, bloedsinaasappel met verveine bergamot dressing
Tussen: ‘Hete ondergrondse affaire’
– Gebakken schorseneren, met pittige paddenstoelen en een chili saus
Hoofd: ‘Rollebollen in het bladgroen’
– Rotollo van verse pasta gevuld met pompoen, salie en boerenkool met een kruidige tomatensaus, met monniksbaard en een cracker van zaden en pitten
Nagerecht ‘Choco-snuggle’
– Chocolade-framboos–taartje met room