Into the Garden...

Dat goed eten op een mooie plek een fijne combinatie vormt hoeven we je niet te vertellen. Maar wát als die mooie plek dit keer middenin de moestuin is en wij flink uitpakken met een uitgebreid 4-gangen diner. En we dit alles overgieten met een kunstzinnig sausje van verschillende optredens tussen de gangen en tussen de planten?

Wij denken in samenwerking met Hugo van Wordbites een magische avond voor jullie te hebben in onze moestuin, waar je kunt genieten van een bijzonder menu, een lange zomeravond op de mooiste plek van Hilversum (vinden wij ;-)) en optredens van verschillende podiumkunstenaars.

Into the garden bouwt voort op onze succesvolle avonden in quarantaine-tijd waarin lekker eten met performances combineren: de mini-Moestuin-optredens en Buitenspelen.
Deze avond maakt het rijtje compleet en biedt je een bijzondere totaal-ervaring. De optredens worden verzorgd door pianist Cedric Vermue en woordkunstenaar Wordbites.

Onze groente chefs maken een mooi en uitgebreid 4-gangen menu met de oogst uit de tuin en van andere leveranciers uit de buurt.

De tafels staan op voldoende afstand van elkaar.

Bij het menu hebben we een mooi wijnarrangement met 3 bijpassende wijnen. Deze kun je bij je kaartje bij reserveren.
Voor wie nog moet rijden of wil matigen hebben we ook het BOB-arrangement voor de halve prijs met halve glazen: wel de wijn-spijs-combinatie/smaak, maar ook nog veilig achter het stuur.

Wat: een avond vol goed eten, – gezelschap en podiumkunst
Waar: de moestuin van Restaurant Bij de Tuinman op Buitenplaats De Hoorneboeg in Hilversum
Wanneer: Vrijdag 17 juli 2020, aanvang 18:00u. Fijn als je er om 18:15u op z’n laatst bent, dan begint de avond
Kosten: € 59,50 p.p. voor het 4-gangen diner, een welkoms-mocktail en diverse optredens
Bijpassend wijnarrangement: €20,- p.p.
BOB-arrangement: €10.- p.p.

In verband met de beperkte zitplaatsen onder de tent bij het slecht-weer-scenario is het alleen mogelijk om een tafel tot 4 personen te reserveren.
Let wel: reserveringen voor 3 of 4 personen zijn voor deze avond alleen mogelijk uit het zelfde huishouden in verband met de Corona-maatregelen.
Heb je vragen? Mail ons op: bijdetuinman@dehoorneboeg.nl

Kaartjes komen vrijdag 26 juni 2020 om 17:00u online!

40