Op maandagochtend staat er bij aankomst een verse huisgemaakte cake of taart voor jullie klaar bij ontvangst. De hele dag is er fruit beschikbaar.
Voor de lunch maken we voor jullie een soep, salade en diverse rijkbelegde broodjes.
Het diner op de eerste avond bestaat uit de ‘Tuinmans-pan’: een lekker eenpansgerecht met een klein zoetje na.
Op dinsdag t/m donderdag begint de dag met een ontbijt. Vrijdag sluit je de week af met een uitgebreide brunch in de kas, of bij mooi weer lekker buiten.
Twee van de avonden zetten we bij het diner uitgebreide gerechten op schalen op tafel in een shared dining vorm (mits Corona dit toelaat). Daar serveren we ook een mooi nagerecht bij.
Eén van je midweekdagen bestaat uit een ‘Binnenstebuitendag’ waarbij we de lunch in picknick vorm voor je klaar maken en je lekker op de Hei of ergens op De Hoorneboeg kunt lunchen. ’s Avonds eten we rond het kampvuur. We overleggen graag met jou welke dag daarvoor binnen jouw programma het meest geschikt is.