BUITENSPELEN @ BIJ DE TUINMAN

Muziek, eten en boslucht…

Wat is er fijner dan samen genieten van goed eten en mooie muziek?
We organiseren daarom in het zomerseizoen op een aantal vrijdagen: ‘Buitenspelen!’
Met 1x per jaar een extra speciale editie…

Wat is 'Buitenspelen'

Op een aantal vrijdagavonden in de zomer organiseren we op onze culturele Buitenplaats De Hoorneboeg een avond met goed eten en aandacht voor een podiumkunst aan de moestuin.

Jij reserveert van te voren online een kaartje.
We ontvangen je om 18:00u op ons terras, waar we een tafeltje voor je hebben.
We serveren 1 mooi groente gerecht met de oogst van dat moment.
na het eten verhuizen we naar onze stretchtent aan het terras met uitzicht op de moestuin, waar je geniet van het live optreden van een artiest.
Na het optreden is het terras nog open voor een lekker drankje.

Tussen juni en september organiseren we weer een nieuwe programmering met diverse live optredens.

LET OP: kaarten reserveer je NIET via de knop RESERVEREN (dat is voor tafels in het restaurant in het weekend).
Scroll iets verder naar beneden naar de knop ‘BESTEL HIER JE TICKET VOOR BUITENSPELEN!’

{UITVERKOCHT!} 11 augustus: Eva van Manen - Special Edition!

Eva van Manen is een artiest, songwriter, dichter en muziekproducer die zich tussen verschillende disciplines en werelden beweegt. Op haar debuutalbum ‘Politiek & Liefde’ (2018) overbrugt Eva stijlen als rap, elektronica en gitaarpop met een fluïde, persoonlijke invalshoek en onderzoekt waar de politiek en de liefde elkaar raken. Als een diepgravende dialoog die wordt uitgedragen in zowel tekst als productie, waarbij haar brede muzikale interesseveld – van hiphop, soul, indie en jazz – te horen is. Op haar tweede album ‘De Diepte In’ (2021) duikt Eva de diepte in van een gevoelswereld en zoekt Eva een stromende sensitiviteit op, waarvoor ze met verschillende pop- en jazzmuzikanten samenwerkte zoals Xander Vrienten en Rory Ronde.

Voorjaar 2023 kwam Eva’s nieuwe EP ‘Le Hérou’ uit, solo liedjes opgenomen in een Belgisch bos waarop te horen is hoe kwetsbaar en mooi de natuur is. Een tweede EP volgt najaar 2023.

Als producer richtte Eva in 2020 samen met Josephine Zwaan rosetta. op, het platform voor vrouwelijke en gender non-conforming muziekproducers in Nederland. rosetta. organiseert tabletalks, de summerschool, masterclasses en workshops.
Ook kwam in dat jaar Eva’s eerste dichtbundel ‘Hoe zijn we hier gekomen?’ uit bij Uitgeverij Hollands Diep.

Of het over produceren of live optreden van muziek of spoken word gaat, het werk van Eva lijkt altijd te ontstaan uit een soort natuurlijke creatieve golfbeweging. Alles is afkomstig uit dezelfde bron: een geest die al het niet-vanzelfsprekende vanzelfsprekend maakt en andersom.

Op 11 augustus treedt Eva van Manen op aan onze moestuin en geeft een ‘silent concert ervaring’ met koptelefoons om je helemaal mee te nemen…